Λειτουργία του οδοντιατρείου στα νέα δεδομένα της πανδημίας του Covid-2019

2020-03-16

🦷

‼️ Σύμφωνα με τις οδηγίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής σχετικά με την πανδημία που έχει προκύψει από τον Covid-2019 , θα ήθελα να σας ενημερώσω πως:
☑️ Στο οδοντιατρείο τηρούνται όπως πάντα όλες οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής , αποστείρωσης των εργαλείων , απολύμανσης των πάγκων εργασίας και των κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
☑️ Θα τηρούνται χρόνοι αναμονής μεταξύ των συνεδριών ώστε να γίνεται καλύτερος έλεγχος.
☑️ Στο ιατρείο θα αντιμετωπίζονται κυρίως τα επείγοντα περιστατικά (πόνος, οίδημα , φλεγμονή κτλ ) με επιπρόσθετα μέτρα προστασίας .
☑️ Οι ασθενείς καλούνται να έχουν μια τηλεφωνική επικοινωνία πριν το ραντεβού, ώστε να ληφθεί ένα σύντομο ιστορικό για τυχόν συμπτώματα όπως βήχα,πυρετό ή γαστρεντερικά ενοχλήματα όπως ακόμη και αναφορά στα άτομα με τα οποία ίσως ήρθαν σε επαφή.
☑️ Ας τηρήσουμε όλοι τις οδηγίες των αρχών για παραμονή στο σπίτι !!! Είναι ο μόνος τρόπος προφύλαξης που μπορεί να ευοδώσει ώστε να προστατεύσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους συνανθρώπους μας.

🆘 Όπως αναφέρθηκε κι από την καθηγήτριά μου Υγιεινής στο τμήμα Ιατρικής Πατρών κα. Γελαστοπούλου στο τελευταίο μάθημα πριν την παύση των δραστηριοτήτων στο πανεπιστήμιο , αυτός ο νέος για τα δεδομένα ιός προβληματίζει την ιατρική κοινότητα ως προς τη μεγάλη μεταδοτικότητά του από άτομο σε άτομα .
Πρέπει λοιπόν να δοθεί χρόνος στους επιστήμονες για τη μελέτη του ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισής του !
Γι' αυτό το λόγο , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ώστε να μη φτάσουμε στο σημείο της γείτονας χώρας Ιταλίας .
👊👊 ΔΕΝ πανικοβαλόμαστε , αλλά προστατευόμαστε !
Πρόκειται για μια παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας που αναπόφευκτα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ , ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ , ΑΝΘΡΩΠΙΑ .

📞☎️ Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μη διστάσετε να καλέσετε : 6977134652 , 210.6201671

Οδοντιατρείο / Dental office Μαρκάτη Δανάη | Για ένα πιο υγιές και όμορφο χαμόγελο
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!